Advertisement

Kıyıkışlacık Iasos : Kıyıkışlacık Yat Limanı Port İasos - Kıyıkışlacık (i̇asos) muğla ili milas ilçesine bağlı bir balıkçı köyü.

Kıyıkışlacık Iasos : Kıyıkışlacık Yat Limanı Port İasos - Kıyıkışlacık (i̇asos) muğla ili milas ilçesine bağlı bir balıkçı köyü.. Kıyıkışlacık, muğla ilinin milas ilçesine bağlı güllük körfezi sahil şeridinde yer alan bir mahalle'dir yerleşim yerinin köy tüzel kişiliği almasıyla köy muhtarlık seçimleri yapılmaktadır. Iasos antik kentinde dolaşmaya başlıyoruz. Iasos görkem balıkçılık günlük taze baluk. Kıyıkışlacık kuzey yöne giren bir koydur. Dört adet girişe sahip olan i̇asos balık pazarı açık hava müzesi'nin günümüzdeki girişi ise bizans dönemine ait.

(yeşilkaya tatil sitesi, 9010 kıyıkışlacık, milas, muğla). 19.02.2017 kısacık bir zaman sığdırılmış upuzun gezimizin milas'tan önceki son durağı kıyıkışlacık idi. Bu nedenle şehir çok büyümüş. Sonra sağınızda i̇asos antik kentinin tabelasını göreceksizin. Yazlıkların resimleri, metrekareleri, oda sayıları ve fiyatları.

Kıyıkışlacık İasos Limanı
Kıyıkışlacık İasos Limanı from i.pinimg.com
Kim bilir daha ne hikayeler var? Satılık konut ilanları ve ev fiyatları hepsiemlak'ta! İasos(kıyıkışlacık) açık hava müzesi kimler gezdi ? İasos antik kenti ile köy iç içe geçmiş. Yazlıkların resimleri, metrekareleri, oda sayıları ve fiyatları. İasos balık pazarı açık hava müzesi. İşte i̇asos'un simgesi böylece oluşmuş. Dünyaca ünlü i̇asos harabeleri kıyıkışlacık mahallesinin içindedir.

Bağlandığınızda tarihle iç içe bulunacağınız kıyıkışlacık'ta i̇asos antik kentindesiniz artık.

İşte i̇asos'un simgesi böylece oluşmuş. Kıyıkışlacık merkezinin sahilinde o harabelere bakarak çay içmeniz mümkün. Kıyıkışlacık'ta gezerken kendimizi zaman tünelinde geri. Kıyıkışlacık köyü çevresinde bulunan çeşitli yerler ve kıyıkışlacık köyü ile arasındaki mesafeler. Koya girişte dikkatli olmakta fayda vardır. Bodrum kıyıkışlacık iasos' da site içi havuzlu dubleks satılık. Online rezervasyon yaptırın, uygun fiyatlı tatil fırsatını kaçırmayın. Dünyaca ünlü i̇asos harabeleri kıyıkışlacık köyünün içindedir. Satılık konut ilanları ve ev fiyatları hepsiemlak'ta! Sonra sağınızda i̇asos antik kentinin tabelasını göreceksizin. Kim bilir daha ne hikayeler var? İasos antik kenti ile köy iç içe geçmiş. Yazlıkların resimleri, metrekareleri, oda sayıları ve fiyatları.

İşte i̇asos'un simgesi böylece oluşmuş. Iasos'ın hemen yanında ve kiyikislacik cami'dan 0.6 kilometre mesafede yer alan iasos beach garden apart otel misafirlerin yüzebilecekleri bir mevsimlik açık havuz sunmaktadır. Milas'a doğru hava alanı kavşağını geçtikten sonra sol tarafta kahverengi i̇asos tabelasından saptık. Bodrum'a gelince akla ilk gelen şeylerden biridir eğlence, bodrum'u bilen bilir bir kere geldin mi bir daha zor geri dönersin. Uzaklıktaki kıyıkışlacık köyü içerisindeki üç tarafı denizle çevrili bir yarımada üzerine kurulmuştur.

Caglar.ca: Farklı bir rota: Kıyıkışlacık (İasos)
Caglar.ca: Farklı bir rota: Kıyıkışlacık (İasos) from lh3.ggpht.com
Iasos antik kentinde dolaşmaya başlıyoruz. Kıyıkışlacık a gelıip zeytinlikuyu da denize girmeden gitmek hata olur. İşte i̇asos'un simgesi böylece oluşmuş. Kıyıkışlacık köyü çevresinde bulunan çeşitli yerler ve kıyıkışlacık köyü ile arasındaki mesafeler. Iasos görkem balıkçılık günlük taze baluk. .leros, kalimnos, farmakoni adalarına yakın, güllük, kıyıkışlacık göklimanı mevkiindedir. İasos beach club'un henüz menüsü yok, menüyü ekleye tıklayarak sen de ekleyebilirsin. Uzaklıktaki kıyıkışlacık köyü içerisindeki üç tarafı denizle çevrili bir yarımada üzerine kurulmuştur.

Dünyaca ünlü i̇asos harabeleri kıyıkışlacık mahallesinin içindedir.

Hatta öyle bir içinde ki; Kim bilir daha ne hikayeler var? Iasos antik kentinde dolaşmaya başlıyoruz. Kıyıkışlacık, yani sahili, o kadar küçük ki şaşarsınız ugrayin kaptana ve midye cesitlerini deneyin. Koya girişte dikkatli olmakta fayda vardır. 19.02.2017 kısacık bir zaman sığdırılmış upuzun gezimizin milas'tan önceki son durağı kıyıkışlacık idi. Milas'a doğru hava alanı kavşağını geçtikten sonra sol tarafta kahverengi i̇asos tabelasından saptık. Ee boşuna dememiş cevat şakir; Güzel bi yer orjinal bozulmamiş. Iasos'ın hemen yanında ve kiyikislacik cami'dan 0.6 kilometre mesafede yer alan iasos beach garden apart otel misafirlerin yüzebilecekleri bir mevsimlik açık havuz sunmaktadır. (yeşilkaya tatil sitesi, 9010 kıyıkışlacık, milas, muğla). Uzaklıktaki kıyıkışlacık köyü içerisindeki üç tarafı denizle çevrili bir yarımada üzerine kurulmuştur. Iasos (kıyıkışlacık) otelleri ve uygun iasos (kıyıkışlacık) otel fiyatları hotels.com'da!

Bağlandığınızda tarihle iç içe bulunacağınız kıyıkışlacık'ta i̇asos antik kentindesiniz artık. Ee boşuna dememiş cevat şakir; İasos(kıyıkışlacık) açık hava müzesi kimler gezdi ? Bodrum'a gelince akla ilk gelen şeylerden biridir eğlence, bodrum'u bilen bilir bir kere geldin mi bir daha zor geri dönersin. Kıyıkışlacık, muğla ilinin milas ilçesine bağlı bir mahalledir.

İasos - Kıyıkışlacık - Haluk İlhan Diyor ki
İasos - Kıyıkışlacık - Haluk İlhan Diyor ki from www.halukilhan.com
İasos antik kenti ile köy iç içe geçmiş. Sanmaki sen de geldiğin gibi gideceksin. Dünyaca ünlü i̇asos harabeleri kıyıkışlacık köyünün içindedir. Kıyıkışlacık, muğla ilinin milas ilçesine bağlı bir mahalledir. Bodrum'a gelince akla ilk gelen şeylerden biridir eğlence, bodrum'u bilen bilir bir kere geldin mi bir daha zor geri dönersin. Kıyıkışlacık, güllük körfezi sahil şeridinde, güllük beldesinin tam karşısında yer alan büyük bir mahalledir. Port iasos isimli çevreci marinayı kısaca anlatmak gerekirse gi̇zli̇ cennet di̇yebi̇li̇ri̇z. Koya girişte dikkatli olmakta fayda vardır.

Milas'a doğru hava alanı kavşağını geçtikten sonra sol tarafta kahverengi i̇asos tabelasından saptık.

Kıyıkışlacık a gelıip zeytinlikuyu da denize girmeden gitmek hata olur. Kıyıkışlacık, güllük körfezi sahil şeridinde, güllük beldesinin tam karşısında yer alan büyük bir mahalledir. Port iasos isimli çevreci marinayı kısaca anlatmak gerekirse gi̇zli̇ cennet di̇yebi̇li̇ri̇z. Dünyaca ünlü i̇asos harabeleri kıyıkışlacık mahallesinin içindedir. Biraz da kıyıkışlacık'ın dışına çıkıp kıyı ve koylarını dolaşalım. İasos(kıyıkışlacık) açık hava müzesi kimler gezdi ? Akbük'e giden yoldan kıyıkışlacık tabelasından sapıyoruz. Iasos (kıyıkışlacık) otelleri ve uygun iasos (kıyıkışlacık) otel fiyatları hotels.com'da! Bugünkü adı kıyıkışlacık olan i̇asos'ta ister tarihin derinliklerine, ister ege'nin duru sularına dalabilirsiniz. Ha, biraz şöför mahareti isteyebilir, o ayrı. Sanmaki sen de geldiğin gibi gideceksin. Güzel bi yer orjinal bozulmamiş. Bodrum kıyıkışlacık iasos' da site içi havuzlu dubleks satılık.

Hatta öyle bir içinde ki; kıyıkışlacık. Iasos'ın hemen yanında ve kiyikislacik cami'dan 0.6 kilometre mesafede yer alan iasos beach garden apart otel misafirlerin yüzebilecekleri bir mevsimlik açık havuz sunmaktadır.

Posting Komentar

0 Komentar